Thursday, September 17, 2009

Premieres ' Floor 5' & 'Trans Scriptum' op 3 oktober


Hallo Av, ID & Animatie medestudenten!




Op 3 oktober heb ik de eer 2 films in première te laten gaan, waar ik buiten de academie om heb gewerkt samen met acteur Tim van den Heuvel, (De Lukas Borkel Acteurschool, Amsterdam) Trans Scriptum en Floor 5.

Trans Scriptum (het geschreven woord overstegen) is een sferische observatie van een jonge muzikant die volledig in zich zelf gekeerd is na de dood van zijn vriendin. Terwijl hij langzaam de grip op zijn leven verliest lijkt hij toch in het oog te worden gehouden. De film is opgenomen op locaties in Eindhoven, Overpelt (B), Tilburg en Zandvoort aan Zee met het industriële nachtelijk decor van Eindhoven als uitgangspunt.
Duur: +/- 40 min.

Samen met de release van 'Trans Scriptum' komt er ook een korte voorfilm in première genaamd Floor 5. Dit project komt voort uit een videoproject van Michelle Teran ‘The City Creative’ waarin jonge makers werden gevraagd een filmpje te maken met Strijp-S als locatie. Deze kans werd met beide handen aangenomen en al snel werd door de jonge filmmakers een cast en crew gezocht. De fabriek werd voor 4 dagen lang de werkplek van een enthousiaste, internationale crew. (met AV student Nick van den Elzen als opnameleider) Het resultaat is een absurdistische korte film die gestoorder is dan iedere droom die je tot nu hebt gedroomd.
Duur: +/- 20 min.

De Premières van beide films word 3 Oktober gehouden in het Eindhovense filmplatform Broet Broet (gebouw SBX, Glaslaan 2) op voormalig fabrieksterrein Strijp-S. Kaarten hiervoor zijn online te reserveren via ramon@broet.nl (wegens beperkt aantal plaatsen graag het aantal personen en gewenste tijd aangeven, de kaarten kosten 5 euro. Voor meer informatie kijk op de website www.broet.nl .

Tijden Voorstellingen:
13:00
14:30
16:00
17:30
19:00 + Q & A met makers
20:30 + Q&A met de makers
22:00



Voor meer informatie en trailers zie: www.trans-scriptum.nl en : www.trans-scriptum.nl/floor5

Ik zou jullie van harte uit willen nodigen!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home